Contact us
Contact us

Temadag med åndelig praksis

Tema: Kristuskransen

Kristuskransens perler symboliserer Jesu vandring og vores erfaringer på livets og troens vej. Kransen afspejler et mønster for åndelig og menneskelig modning og vækst, der findes i traditionen for åndelig vejledning. Det er en vej mod at kende sig selv og finde Gud i alt.

Tema: Centrerende bøn

Centrerende bøn kaldes også for Heartfulness og er en hjælp til at blive centreret i og leve ud fra hjertet som sin dybeste identitet. Vi overvejer forholdet til Mindfulness. Hvad er det ’særligt’ kristne er og hvordan vi kan lade os inspirere af indsigter og metoder fra Mindfulness?

Tema: Retrætedag

Dagen er struktureret med andagter inspireret af den klassiske tidebøn eller den keltiske tradition. Det kan være som indledning til faste eller advent, som 0ptakt til søndagens gudstjeneste (lectio divina) eller om et af temaerne, nævnt ovenfor.

Honorar

3000 kr for 1-2 timer (foredrag eller workshop)

4000 kr for 3-4 timer

5000 kr for 5-6 timer

"Tak til dig for en fantastisk retrætedag - du har vist os en vej og tilført os noget, som vi kan gå videre med i fællesskabet hos os. En åndelig vej skal ses med åndelige øjne også - hjertets øjne. Det gør du og det gør vi også, og det er befriende. Jeg oplevede at være del af et større fællesskab (modsat ensomhed), og det gav mig en ro og en styrke, som jeg netop trængte til.".

Det Åbne Land

Lene Skovmark

Teolog og åndelig vejleder

Damhus Boulevard 110 B

2610 Rødovre

CVR 35748423