Contact us
Contact us

Min mission og baggrund

Min mission og baggrund

Jeg brænder for, at mennesker må finde fodfæste, samhørighed og livsglæde på baggrund af den kristne kulturarv.

Min mission er - gennem at udfolde den kristne spiritualitet - at vise en vej ud i Det Åbne Land, hvor du kan ånde frit og leve det liv, du er skabt til.

Livsnær formidling

Jeg har 20 års erfaring med formidling af kristen spiritualitet på aftenskoler, i kirkelige og spirituelle sammenhænge.

Gennem mine kurser i kristen meditation får du enkle metoder til at håndtere tanker og finde sjælero og øget livsglæde. Gennem fordybelse på en retræte, i grupper og mine videoer på min Youtube-kanal gør jeg Bibelens budskaber nærværende, så de spejler livet og kan bruges i hverdagen. Som åndelig vejleder støtter jeg mennesker i at nå til åndelig og personlig klarhed.

Et vigtigt redskab i formidlingen er Kristuskransen, hvor de 18 perler illustrerer den kristne spirituelle vej og visdom. Kransen forbinder deltagerne med hinanden og noget større, Gud. Kristuskransen kaldes også for Livets Perler, fordi den rummer menneskelivets erfaringer og giver et større perspektiv på de udfordringer, vi står med.

I min blog og artikler udfordrer jeg gængs teologi og inviterer jeg at tænke større om mennesket, Jesus og frelsen som en frisættelse fra det, der begrænser sund livsudfoldelse.

Baggrund og erfaring

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har arbejdet otte år i Den Centralafrikanske Republik, udsendt af Mission Afrika. Det gav mig et værdifuldt indblik i andre kulturer og religioner.

I 2006 blev jeg teolog fra Københavns Universitet. Sideløbende med studiet har jeg taget en uddannelse som retræteleder og åndelig vejleder i Norge. Desuden er jeg uddannet Reiki I healer, NLP practitioner, instruktør i Mindfulness og i kristen yoga.

Fra 2018-20 har jeg i tre korte perioder undervist præster og studerende i Cameroun i åndelig medvandring. Derudover har jeg holdt kurser i Kristuskransen og meditation i Myanmar og Sydindien. Jeg er frivillig præst i frikirken The Gospel Fellowship.

Det Åbne Land

Lene Skovmark

Teolog og åndelig vejleder

Damhus Boulevard 110 B

2610 Rødovre

CVR 35748423