Arrangementer / Kurser med Kristuskransen
Marianne, deltager den 26.10.19:
Det var dejligt at være med på vandringen i går. De fine opstillinger samt ting/figurer/tegninger, som du bragte med ind i vandringen, støttede visualiseringerne så fint. Stilhed, meditation, sang og bevægelse undervejs bandt det hele så fint sammen. Tak for en berigende oplevelse i skønne menneskers nærvær, som jeg bærer med mig ❤

Kurser med Kristuskransen

Workshop med Kristuskransen
 
Tid: Lørdag den 23.maj kl 10-16.30
Sted: Bethlehemskirken, Åboulevard 8
Pris: 350 kr (mulighed for reduktion)

Du inviteres med på en vandring med Kristuskransen i Jesu fodspor. Perlerne symboliserer faserne på den indre vej, som er beskrevet i den kristne spirituelle tradition. Det er en vej mod at kende sig selv og finde Gud i alt og alle. En vej mod et fuldt udfoldet liv i samklang med din dybeste bestemmelse. Hvis der er interesse for det, inddrager vi indsigter fra andre religioner, især buddhismen.
Der er oplæg, meditative øvelser og deling af erfaringer.
 
Indbetaling: konto 8418 8920013237 (Andelskassen Oikos)  eller MobilePay tlf. 2836 1176

Tilmelding og flere oplysninger
Tlf. 2836 1176, mail: lene.skovmark@mail.dk
 
 
Kristuskransen er en bedekrans opfundet af den svenske lutherske biskop Martin Lønnebo. De atten perler symboliserer Jesu liv og vores erfaringer på livets og troens vej. Kristuskransen minder om Guds nærvær, er en hjælp til bøn og til at finde ro i dagligdagen og fodfæste i livet.
 
Lene Skovmark  | Tlf.: 28361176 | lene.skovmark@mail.dk