Til menigheder / Vielse i det fri

Vielse i det fri

Som præst i Det Åbne Land - og ikke ansat i embede - har jeg foretaget vielser i det fri af par, når de ikke har kunnet finde en præst til at medvirke. Fordi præster, hvor end de gerne ville, ikke har tid til at køre langt omkring. Eller ikke ønsker at medvirke, hvilket er forståeligt! 
 
Mit udgangspunkt er, at kirkerummet er den naturlige ramme for en kirkelig vielse. Kirken er bærer af en rig tradition og føjer parret ind i et fællesskab. Og så er der læ og tørvejr! 
 
Ude er vejret en udfordring - kulde, regn og blæst (i mikronen). Så når et par alligevel ønsker præst, salmer og liturgi, beder jeg dem om at overveje en ekstra gang. 
 
Når det er sagt, giver det god mening at blive viet i naturen, under åben himmel - i Guds store katedral, som vidner om Guds storhed, skaberkraft og skønhed. Her fornemmer man Guds nærvær umiddelbart og ufortolket. 
 
Honorar
2000 kr plus kørselsgodtgørelse. 
 
Henvis gerne til mig
Henvis gerne til mig, hvis I bliver kontaktet af et par, som gerne vil vies i det fri. Og hvor I ikke har mulighed for selv at gøre det. 
Kontakt: Lene Skovmark, lene.skovmark@mail.dk, tlf 2836 1176
Tusind tak for dine smukke ord, din tilstedeværelse og hele dit væsen. Du har fået så meget ros fra gæster og familie. En smukkere vielse kunne vi ikke have forestillet os.
Karen og Rasmus, 20.maj 17
viet i skov ved Præstø
Lene Skovmark  | Tlf.: 28361176 | lene.skovmark@mail.dk