/ Udtalelser Kristuskrans kurser

Udtalelser Kristuskrans kurser

“I min søgen efter den kristne spiritualitet fandt jeg frem til Betlehemskirken i KBH og mødte her Lene Skovmark. I samtale med hende fortalte hun om kristuskransen og at hun afholder kurser, hvor vi lærer denne krans og dens budskaber/symbolik at kende. Jeg fulgte et af kurserne og blev dybt grebet over den psykologiske/åndelige udviklingsvej, der ligger i perlernes symbolik. Jeg er også uddannet i psykologi og dette, min egen udviklingsvej samt læsning af Lene Højholts bog “Vejen – en meditativ fordybelse i Johannes evangeliet” kom til at danne en helhed med kristuskransen – denne som noget helt konkret og ikke abstrakt…..” fortsæt
Hanne Beck, BA i psykologi og kropsterapeut

“Jeg vil sige tak for en meget dejlig lørdag (om Kristuskransen). Jeg synes at det var en meget stor oplevelse at være sammen på en så tæt og tilstedeværende måde. Det er ikke så mange steder, man kan få lov til at tale åbent og levende om sin tro. Der var så stor venlighed til stede og jeg synes du har en meget fin og god måde til at lede sådan den dag. Tak for det.”
Mia Petersen

Kort om Kristuskransen
• Kristendommen er langt mere, end jeg hidtil havde troet
• Jeg vil bruge Kristuskransen med en ny forståelse af det at være kristen
• Øget sammenhæng mellem min kristne baggrund og det spirituelle, på vej hjem
• Det er en rigdom at følges med andre på livets vej, tilbage til Gud
• Jeg oplevede at perlerne faldt ned i nogle huller i mit liv
 
Jeg vil gerne takke dig for den drejning du har givet mit liv. Armbåndet – som jeg har på hver dag - minder mig på en rar måde om at jeg skal holde mig til Kristus. Siden vi talte sammen på messen har jeg vandret videre i ørkenen – uden oaser – men åben i sindet og ret glad, fordi jeg oplever at være kommet tættere på mig selv og Gud, måske er det helligånden jeg oplever i denne tid, som jeg aldrig har set det før.
Claus Christian Jørgensen, Tegner, grafiker & maler

Lene Skovmark  | Tlf.: 28361176 | lene.skovmark@mail.dk