Åndelig vejledning / Reiki healing
Reiki's 5 leveregler

I dag:
Vil jeg ikke være vred
Vil jeg ikke bekymre mig
Vil jeg være taknemmelig
Vil jeg være ærlig
Vil jeg elske og ære alt levende

Reiki healing

Reiki's historie og min 
'Reiki' er japansk og betyder universel livsenergi, som gennemtrænger og forbinder alt. Reiki stammer fra japaneren Dr. Mikao Usui. Han underviste på en kristen skole og blev udfordret af sine elever: hvad betyder det, når Jesus siger, at hans disciple skulle gøre de samme gerninger som Jesus, ja større? Dr. Usui fandt svaret i sin egen tradition, og gjorde de klassiske metoder og indsigter tilgængelige for andre.

Jeg har i mange år lagt hænderne på mennesker og bedt for dem i Jesu navn. Ligesom Jesus og de første disciple lagde hænderne på og helbredte syge. For mig er Reiki energien Helligånden. Når jeg lægger hænderne på mennesker står jeg til rådighed for Jesus og lader Helligånden strømme med heling, genoprettelse og fornyet livsmod.

Hvad kan Reiki?
• Reiki lindrer og helbreder fysiske og psykiske lidelser og ubalancer i kroppen.
• Reiki løsner blokeringer og genopretter harmoni mellem krop, sind og ånd.
• Reiki bringer dig i større samklang med dit inderste og med Gud.

Hvad tilbyder jeg?
Behandlingen kan kombineres med samtale og forbøn efter ønske. Jeg anbefaler tre eller fire dage i træk eller i løbet af en uge i tilfælde af presserende behov. Derefter planlægges evt videre forløb.

1½ time, Reiki og samtale 450 kr
Klippekort 3 behandlinger 1200 kr
 
 
Reiki er heling til krop, sind og Ånd.
 
Med mine hænder står jeg til rådighed for Jesus og lader Helligånden strømme med heling, genoprettelse og fornyet livsmod.
 
Hengivelsesbøn til Helligånden:
Af hele mit hjerte hengiver jeg mig til den Hellige Ånd, som gennem-trænger hele universet, og overalt har veje og midler til at påvirke sjælene - den rene og stille virkende vind fra Gud.
 
 
Lene Skovmark  | Tlf.: 28361176 | lene.skovmark@mail.dk