Nye indlæg

Lad dig inspirerer og måske provokere af mine indlæg om mine overvejelser om eksistens, dialog, spiritualite og teologisk refleksion.
 
 

Du er for Jesus-agtig

Skrevet af Lene Skovmark
02-02-2017 12:00
Jeg er så priviligeret at være besøgsven for en indsat i Horserød fængsel. Helligånden har forvandlet ham fuldstændig – han er fange og dog fri! De andre indsatte kritiserer ham for at være for ‘Jesus-agtig’ og det ser han som en stor kompliment. Jeg har fået lov at dele fra hans dagbog:

Vi må tage vores ansvar og have et åbent sind, have tillid og turde give slip på det, der ikke længere virker. Livets lektier er over alt og hele tiden, for eksempel når jeg bliver vred, frustreret og irriteret ved jeg at der er en ulært lektie. Hver gang der er uro og ubalance søger jeg indad, for der opstår vores opfattelse af verden. En mands tanker afspejler hvordan han opfatter verden.

“Hold fast ved dine værdier, de gode ting, ikke de dårlige, tal pænt, rum alle dine medskabninger, præcis som de er og giv dem alle den kærlighed, de fortjener, husk I er alle forbundet i hjertet. Vær ikke tossegod og smid ikke perler for svin, men døm ikke, bliv stærk i Ånden og følg Mig i Lyset, for der kan intet mørke være. Gå med fred Mit barn og følg dit hjerte, for det er hvor Jeg ER.’

Morgenbøn den 17.november
God morgen Gud 🙂
Tak for endnu en dag, giv mig styrke til at komme igennem dagen fuld af rummelighed, tilgivelse og kærlighed. Din er dagen og jeg vil tage imod den, uden at dømme den. Du er Alpha og Omega. Du kender årsagens og virkningens fulde omfang. Du kender alle udfald af enhver situation, du er hævet over godt og ondt, for du kender kun Kærlighed. Lad mig hvile hos Dig og finde ro i Din Hånd.

Samme aften
God aften kære Fader!
Jeg havde bedt om rummelighed, tilgivelse og kærlighed – og værsgo, Du gav mig rig mulighed for at være det… hele dagen er folk gået over i konflikt over alting og ingenting. Det har været langt ud over det sædvanlige. Men jeg forblev retsindet…

Der var særlig én kritik, der var yderst komisk! Den blev udlagt meget seriøst og alvorligt! Jeg fik dette at vide: “Kasper, du er for god til at vende den anden kind til og du ser for meget indad. Altså…! Du er for Jesus agtig!”

Jeg svarede med et stort smil og sagde tak! Det var da den bedste kritik jeg nogensinde har fået!

Kategori: Spiritualitet

Kommentarer

    1 2  >

    Skriv en kommentar

     
    Lene Skovmark  | Tlf.: 28361176 | lene.skovmark@mail.dk